Usbeki praetaldrik Ljagan Mehrob 38 cm
€21,00 Hind sisaldab KM
Usbeki praetaldrik Ljagan Mehrob 38 cm pilafi või liha jaoks on imeline kombinatsioon traditsioonidest ja ilust.
Iga taldriku käsitsi maalitud kaunistus muudab selle ainulaadseks, andes teie peole erilisevõlu.
Usbekistanis toodetud keraamika ei sobi mitte ainult teie laua kaunistuseks, vaid võib olla ka suurepärane kingitus, mida hinnatakse aastaid.
Sukelduge idamaise maagia õhkkonda selle imelise usbeki lauanõude abil.
Kirjeldus
Usbeki toidukultuur on väga oluline osa riigi identiteedist, kus toiduvalmistamisel ja söömisel on eriline tähendus.
Keskseks toiduks on pilaff, mida peetakse rahvusroaks, ning seda valmistatakse traditsiooniliselt suurtes malmist kateltes avatulel.
Lisaks on oluline osa toidukultuurist erinevad liha- ja köögiviljaroogasid ning traditsioonilisi magustoite.
Nagu toidukultuur, on ka Uzbekistani rahvuslikul nõudel oluline koht riigi pärandis. Keraamika mängib selles olulist rolli, olles sageli kaunilt kaunistatud ja käsitsi maalitud.
Traditsioonilised suured taldrikud pilafi serveerimiseks ning unikaalsed kausid ja nõud liharoogade serveerimiseks on vaid mõned näited rikkalikust Usbekistani rahvuslikest nõudest.
Ärge kasutage: – mikrolaineahjus – ahjus – peske kätega
Lisainfo
| Kaal | 1,48 kg |
|---|---|
| Mõõtmed | 37 × 37 × 4 cm |
| Muster | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 |
Seotud tooted
-

Usbeki praetaldrik (ljagan) “Kora-Kalam” 42 cm
Loe edasi -

Usbeki kauss 11 cm
€8,00 Hind sisaldab KM Vali Sellel tootel on mitu varianti. Valikud saab teha tootelehel. -

Usbeki ovaalne taldrik 12×23,5 cm
€13,00 Hind sisaldab KM Vali Sellel tootel on mitu varianti. Valikud saab teha tootelehel. -

Usbeki kauss 17,5 cm
€13,00 Hind sisaldab KM Vali Sellel tootel on mitu varianti. Valikud saab teha tootelehel. -

Usbeki praetaldrik Ljagan sakilise servaga Kora-kalam 32 cm
€35,00 Hind sisaldab KM Lisa korvi -

Usbeki praetaldrik (ljagan) «Kora-Kalam» 42 cm
€36,00 Hind sisaldab KM Vali Sellel tootel on mitu varianti. Valikud saab teha tootelehel.









